Summering av årshoroskop 2023

Jag tyckte det var rätt kul att summera årets horoskop för att se hur pålitliga dom egentligen är. Sen förstår jag att det är svårt att få ihop alla rätt för alla oxar eftersom vi troligen lever rätt olika liv, men ett litet hum brukar dom ju ha. Lets go!
 
Oxens år 2023
Från tidningen Allas 17/11-2022

20/4–20/5

Mycket vänder till det bättre i år, och från mitten av april tar det extra fart. Visserligen är det rörigt ibland, men du har tur när det gäller. Försök inte detaljplanera, det är ingen idé. Släpp kontrollen, och saker faller på plats ändå. Året kommer också att handla mycket om kunskap. Du vill vidga dina vyer, resa och samla intryck överallt.

Relationer: Många nya människor passerar i ditt liv, men problemet är att du tröttnar snabbt. Du är upptagen med din egen utveckling och vill inte kompromissa om särskilt mycket, och det gäller även i kärlek. Mars och oktober är bra om du vill träffa någon på allvar. Om du har en partner mår relationen bra om ni gör en lång resa tillsammans.

Kommentar: En lång resa kan man säga att vi har gjort. Graviditeten tänker jag på. Det har verkligen varit djupa dalar men tackvare att vi haft varandra har det blivit lite uppåt emellanåt också. Dessutom förlovade vi oss i början av året och bara det är ju en resa att se fram emot. 

Hälsa: Du utforskar samband mellan kropp och psyke och blir intresserad av nya upptäckter inom hälsoområdet. Men du vill också unna dig av livets goda och är nog lite oförsiktig med vad du äter och dricker - så se upp med vikten! Någon form av massageteknik kommer att få betydelse för ditt välmående.

Kommentar: Vikten har ju verkligen inte varit något problem det här året fastän jag blev gravid. Gick nästan inte upp nånting fast magen växte sig större och större. Främst blir jag lite förvånad över hur mycket vikthest det var i årets "hälsa". 
Massageteknik skulle kunna vara fotmassage som jag uppskattade extra mycket när kroppen blev tyngre under graviditeten, annars kan jag inte komma på något. Det är ju inte smidigt att få till exempel ryggmassage när man är gravid. 

Ekonomi: Du ser möjligheter att tjäna pengar i lägen när ingen annan gör det. Dina tillgångar kan öka genom någon form av snabb affär som ger en stor summa på ett bräde. Investera gärna i områden som rör hem och familj, i värden som du vet blir bestående. Men var försiktig med impulsköp.

Kommentar: Den här stämmer ju verkligen inte. Ekonomin överlag har verkligen gått neråt det här året eftersom jag behövt gå på bidrag i och med sjukskrivningen. Daniel har dessutom pluggat, men på något sätt har vi fått ihop det ändå. 

Motto: Våga ta en chans ibland.

Kommentar: Frågar mig själv om jag har tagit några chanser i år. Möjligtvis att jag valde att fria till Daniel. Och kanske att vi tackade ja till en lägenhet som var nästan helt förstörd, bara för att den vi bodde i inte var lämplig för bebis. Som tur var hade vi renovering av alla rum innestående just för att den förra hyresgästen hade förstört den så pass mycket. 

 

Gott Nytt År!
Vi får se hur mycket jag uppdaterar här kommande året, men jag ska försöka hålla i mina traditioner såhär på sluttampen för att sammanfatta det som varit. Tid är väl inte en småbarnsförälders bästa vän men förhoppningsvis får jag ihop lite mysiga bilder som kan beskriva årets händelser. 

 puss. 
0 kommentarer