Andra veckan i december

Så var det redan andra advent och därmed även slutet på andra veckan i december! Tiden går så fort och snart är det jul och 2018. Helgernas planer har inte varit många, övningskörde i Tierp igår med pappa och idag ser det inte ut att hända mycket. 

Imorgon ska jag till ungdomsmottagingen och prata om alla dess biverkningar jag haft på senaste tiden för att reda ut om det är spiralen möjligen som spökar. Har haft den i ett år i januari men tror tyvärr inte vi kommer fira ett år med varann.. Är så less på allt som heter preventivmedel för det känns som att inget passar min kropp. Nu har jag ju i och för sig bara testat p-piller och hormonspiral men det är ju det som är gratis och som jag kan sträcka mig till att använda. P-plåster, p-spruta och p-stav känns lite för läskigt och faktiskt om jag ska vara ärlig så känns de som att de har samma påverkan på mig som de andra. Så om de nu blir så att jag väljer att ta ut spiralen så går jag väl vidare med p-piller tills jag hittar något som passar mig... Men längtar ju till dagen det kommer preventivmedel för män/ de som ändå är orsaken till graviditeten från början.
 
Efter ungdomsmottagningen ska jag till trafikskolan och ha en körlektion, kolla läget lite innan det är dags för min andra uppkörning på fredag! Sen efter det äter jag lunch med Olle och sen åker jag hem igen. 
Uppdaterar om hur det gick på Ungdomsmottagningen och hoppas verkligen att detta löser sig nu, annars vet jag inte vad jag gör!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas piggna till lite i humöret, för hittills har jag bara känt mig ledsen och trött. Vaknade inatt av extrem huvudvärk och det kändes som huvudet skulle sprängas, absolut inte kul! 
 
puss.
0 kommentarer