Ängskär

Idag blev det en dag med bad i Ängskär vilket var jätte mysigt.
Inga bilder har jag tyvärr för telefonen dog och ingen kamera var medtagen heller men tänk havet och lite klippor överallt!
 
Den här helgen blir nog en lugn helg med bara massa bad. Har hört att det kommer bli bad imorgon också och det ser jag verkligen fram emot nu när graderna stiger upp mot trettiofem!
 
Förra helgen bodde jag hos Emma vilket var jätte mysigt. Det blev många sena nätter, skoskav och mycket välbehövligt prat och man kände sig glad och nöjd när jag lämnade på söndags eftermiddagen. Det var ett bra slut på den veckan som annars bara hade bestått av jobb och tidiga mornar.
 
Men jag hoppas det blir fler mysiga helger innan skolan börjar igen, vilket den förövrligt gör om typ tre veckor?!
Vad tog sommaren vägen liksom? 
 
Men jag kan nog checka av några av dessa saker ändå, fast jag inte trodde det själv i början av sommaren!
 
Jag la ut denna bild på instagram innan sommarlovet hade börjat och skrev bland annat "Trodde jag jah!" "#Sommarlovet försvann, #börjar redan på torsdag, #är det så det ska vara"
 

Det har varit en väldigt bra sommar ändå! Det har hänt så mycket jämfört med vad jag brukar göra på somrarna. Förra sommaren var jag uppe i Undersvik i en månad typ och sen var vi ute på olika miniutflykter med familjen. 
Denna sommaren har jag inte åkt nånstans (förutom till Kalmar) och ändå har det hänt så mycket på hemmaplan. 
Men det är nog mycket tackvare jobbet. Jag har haft något att lägga min tid på och jag har fått känna mig upptagen vilket jag annars typ aldrig gör.
 
Nu ska jag ta mig en kopp sommarte och en knäckemacka och sen får det nog vara bra för mig idag!
Sov gott!
 
 
 
0 kommentarer