2 september 2021

Hej hallå,
 
Det var ett tag sen jag skrev här. Och ja det har väl sina anledningar. Jag har haft mycket för mig, främst psykiskt. 
 
Jag bor i Gävle nu, med min pojkvän Daniel. Och med mina kaniner Limpan & Majken. Jag är tillfället sjukskriven t.o.m. den 15 september på grund av insättning av ny SSRI. Jag har via psykolog i Skutskär skickat en remiss till psykiatrin i Gävle för vidare trauma-terapi och samtal för bättre psykisk hälsa. 
 
Så ser väl livet ut just nu, kort och gott. 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än så. Sommaren har gått fort som vanligt, med mycket lata dagar. Åkte till Göteborg med Daniel i juli, bodde på Gothia Towers och hade mysigt. Jag fick fast anställning i maj som kundtjänstmedarbetare men sa upp mig i juli på grund av psykiska besvär som jag trodde var utmattning först, men som visade sig vara depression. 
 
På grund av utredning av hjärtat så avslutade jag min tidigare SSRI för att äta en hjärtmedicin och efter det blev det bara tok. Jag föll tillbaka i min depression och blev tvungen att säga upp mig. Så nu är jag tillbaka igen med en annan SSRI för att återgå till att bli frisk. 
 
Jag planerar att åka till min syster i Karlkrona i höst, men på grund av en mycket ansträngd ekonomi vet jag inte om jag kommer så långt. Jag är uppväxt med tanken att alltid kunna klara sig själv, så jag vill inte låna pengar av någon utan vill vara självständig.
 
Jag har också en del klimatångset för det känns väldigt mörkt just nu. Tv4 hade en klimatgala här om veckan och det var ju fint men det känns ändå så hopplöst. Jag vet inte. Känns svårt att bota klimatångest också. 
 
Det var en kort livsuppdatering från mig. Puss 
0 kommentarer