Slutet på lovet

Jullovet börjar tyvärr dra sig mot sitt slut och jag börjar skolan igen om två ynka dagar. Det sätter emot när jag tänker på skolan, känner att jag helst bara skulle velat sitta hemma en vecka till och tänka igenom lite hur det blir sen när den sista terminen är över. Men samtidigt är det också lite skönt, att äntligen få ta tag i den sista terminen och bli klar med skollivet för den här gången. 
 
Det här jullovet har varit skönt, tagit det ganska lugnt. Inledde det med en förkylning som hållt i ca alla tre veckorna och hostan har inte gett sig än. 
Har spenderat otroligt mycket tid med Olle, så vi nästan är lite trötta på varandra. Varit mycket med familjen under juletiderna. Fått och gett julklappar, men kommer nog inte visa dom här på bloggen eftersom det är så myckt jobb med att fota nu när det är ljust 2h per dag, när jag äter frukost typ. 
Men jag är jätteglad över mina julklappar, så tacksam över mina nära och kära <3
 
Senare när nyår närmade sig åkte jag och Olle hem till han för att fira in det nya året med vänner. Vi åt jättegod middag tillsammans med bästa Tilde och Florian, och sedan kom Agnes och några fler av Olles vänner innan vi gick upp till slottet i Uppsala för att kolla på fyrverkerier. 
 
Så väl inne på 2017 gick jag iväg till ungdomsmottagningen och bestämde insättning av en hormonspiral, och jag är såå nervös. Inget datum bokat än, men blir väl snart antar jag..
Sen i torsdags var det fest på Flustret, vilket var jättekul, och dagen efter åkte jag hem igen. 
 
Så ja, jag lever, kanske inte jättemycket här men utanför bloggen gör jag det. Nu börjar dessutom skolan igen så vi får se när jag återkommer igen.
 
puss.
 
 
 
0 kommentarer