Första skolveckan ✔

Så har man gått en vecka i skolan och läxorna börjar sakta men säkert rulla in från höger och vänster. Det första jag gjorde förra veckan var att bli riktigt förkyld och fick stanna hemma från onsdag. Imorse kände jag mig bättre och tvingade mig iväg, mest för att gymnasiearbetet hade uppstart idag men också för att ibland kan det kännas bättre att komma iväg. 
 
Så helgplanerna, vilket ändå inte var så många, blev inte riktigt av. Men hoppas på att nåt skojigt händer kommande helg och att immunförsvaret bygger på sig så man slipper dessa ruggiga förkylningar. Det är troligen något med glutenintoleransen som spökar i kroppen eftersom denna förkylning var något av de jobbigaste jag varit med om. 
Tillbaka till skolan, så har vi det här med gymnasiearbetet som ska börjas. Jag som går mediainriktning har ju det lite "roligare" och kan välja att göra en liten film, podd eller tidningsliknade, istället för att skriva en lång rapport som man vanligtvis gör. Men trots det här så vet jag inte. Jag hoppas på att jobba med en eller flera vänner och att vi tillsammans kan skapa nåt bra, men det känns som att det är frågetecken hos de flesta i min klass just nu. Jag vet att det kommer lösa sig och bara man får sätta sig ner och fundera lite så kommer det komma idéer. Men jag vill jättegärna höra tips och förslag från er som gjort gymnasiearbetet. Saker man kan tänka extra på.
 
Nu ska jag äta bakelse och fira min pappa som fyller år idag! Hurra för han! Även ett nytt PrettyLittleLiars avsnitt väntas innan jag säger godnatt för idag.
Ni får ha det så jättebra så hörs vi snart igen 
0 kommentarer