Corona Corona Corona

Ja det är nog ingen som missat dagens situation på jorden. Det sprider sig som en löpeld och det är läskigt att höra om rapporterna från de andra länderna i Europa!
 
För mig har smittan gjort att jag inte kan ta mig lika mycket som jag velat, till killen jag träffar och till mina systrar. Jag har ju en födelsedagsresa planerad ner till Kalmar i slutet av april men vi får se om jag ens kan åka på den... Det är så tråkigt. Har haft hela april fullbokad med roligheter men har suttit och suddat ut varenda en i princip i almanackan för att det blivit inställt. 
 
Dansen som jag går på är också ett komplicerat moment just nu. Det ryktas om online-klasser istället men vi får se. Sitta och veckopendla till Uppsala hela april igenom känns väl inte jättebra direkt. 
 
 
I eftermiddag ska jag hoppa in på jobbet för att chefen blivit sjuk under natten så morgonen blev lite stressig med dusch som jag egentligen planerat in ikväll meeen det är bara att tacka och ta emot pengarna som ligger i varenda pass. Imorgon är det jobb hela långa dagen. Annars är veckan ganska lugn, förhoppningsvis det lär ju visa sig hur chefen mår. 
 
Jag tror inte jag har så mycket mer att berätta just nu faktiskt. Ska skriva ett bättre inlägg på onsdag men ville bara uppdatera om läget lite snabbt. 
Ta hand om er och tvätta händerna!
 
puss.
0 kommentarer