Ledig dag = sitta-i-soffan-dag typ

Klockan har redan slagit fem när jag väl börjar med detta inlägg. Hela dagen har bara svishat förbi, men jag har ändå fått saker gjort känner jag. 
 
Vaknade vid nio-tiden, gjorde iordning frukost, gosade med kaninerna, spelade "Township" som jag blivit lite besatt i (hehe), bostade tänderna och yada yada. Det där vanliga. 
Har tvättid ikväll så jag passade på att dra ur sängkläderna, och dammsuga rent hela lägenheten. 
 
Kvart i elva plingade det på dörren, dags för besiktning av lägenheten. Inga konstigheter, den blev godkänd och bovärden själv tyckte att den var "jävligt fräsch". 
Så det känns skönt med en bock på den, bara spackla lite hål från hyllor och etc när vi väl är på sista helgen i oktober. 
 
 
Det känns så sjukt att det snart bara är en månad till innan vi flyttar in i vår stora lägenhet!! Längtar längtar längtar!
Just nu är det lite drygt, dryga perioden mittemellan. Stora flytthelgen är lite för långt bort men ändå tillräckligt nära att mycket är nedpackat men det är ändå så mycket kvar att göra som inte kan göras förrän då. 
 
Hoppas verkligen jag får jobba mycket fram tills dess så att tiden går fort nu på slutet.
D kommer hem om en vecka också, och då ska vi troligen iväg till Rättvik och kolla in deras höstmarknad! Så mysigt! <3 
 
Idag väntas det Toscana Tagliatelle! En maträtt från Hello Fresh och troligen en av mina absoluta favoriter! Kan lägga in en bild på recepetet nedan och ber er att ni lagar det så fort ni får tid! Min kära syster delade detta för kanske fem år sen till familjen, men så fort jag såg att det var zucchini i rynkade jag på näsan och tänkte "nepp det där kommer jag aldrig tycka om ändå" - MEN OJ SÅ FEL MAN KAN HA!! 
Zucchini är en ganska smidig grönsak som man kan addera lite överallt i matlagning för att fylla ut lite, i pastasåser eller lasagne osv. Den smakar ingenting och har inte superläskig konsistens. Prova vettja!
 
 
Hela receptet hittar ni här - Tagliatelle Toscana 
 
puss.
0 kommentarer