En stund att slappna av

ÄNTLIGEN FREDAG
Och som jag har längtat efter denna dag. Nu har jag gått en vecka i skolan och jag känner att man inte riktigt kommit in i tider o schema än, men kanske har man lärt sig om en vecka. 
Jag har nuförtiden bara två lektioner på fredagar, börjar tio - slutar tio över ett. Det är så skönt, att slippa sluta vid tre som jag gjorde förra året. 
Sammanfattat har jag ett riktigt skönt schema faktiskt. Jag ska absolut inte klaga! Börjar runt tio varje dag förutom torsdagar då jag börjar halv nio. Och så slutar jag runt tre varje dag förutom tisdagar då jag slutar halv fem, pga individuellt val, och fredagar då, tio över ett! 
I år läser jag även fem mediakurser + fyra andra basic kurser som matte o svenska t.ex.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
I fredags förra veckan kom min kille hit och sov här till på söndagen. Senare på söndagen följde jag med honom hem och vi hade en riktigt mysig kväll med kladdkaka, som han bakade åt mig, o så kollade vi på nästsista avsnittet av Glee som jag hade missat veckan innan.

På måndagsmorgonen var de alltså dags för skola o vi åt mysfrukost innan vi gick till min skola. Sen gick han hem igen o jag träffade mina fina vänner❤️
När skoldagen sen var slut vid lunch åkte jag hem o på kvällen kollade jag på sista avsnittet ever av Glee, vilket jag tyckte var jättesorgligt att jag t.o.m. grät lite under avsnittet.. 
Igår, torsdag, åt jag lunch hemma hos Olle, för att det var äcklig fisk i skolan så vi passade på att träffas lite mer i veckan. 
Och imorgon kommer han hit igen, och vi ska försöka ta en cykeltur med lite picnic + att pappa fyller år imorgon så lite tårta på det! 
Nu är jag alldeles slut efter denna veckans farande hit o dit så jag ska vara fortsätta vila mig med en kopp te o sen sova djupt! 
puss.
 
 
0 kommentarer