Hellre död än gul och röd

Idag är det exakt en månad sen jag fyllde år och jag håller på att fota alla presenter jag har fått.Kommer få en present imorgon också från en vän men det är troligen sista haha.
 
På fredag slutar jag skolan, vilket är så sjukt skönt! Har verkligen längtat samtidigt som man börjar inse att det börjar närma sig framtid och ett liv utan gymnasium. Ska verkligen försöka ta vara på sista året nästa år, även om jag har runt elva kurser jag ska hinna med också! Men tänk om ett år när det är dags för mig att köpa studentklänning och fixa sig inför sin egens klass skiva osv! Det ska bli så kul efter allt slit i skolan under året!
 
Imorgon är det Skrapan-Katte Kampen! Är så taggad! För er som inte riktigt vet vad det är för något är det en skol-kamp mellan Katedral skolan och Lundellska skolan i Uppsala. Vi har tävlingar i olika grenar, bland annat fotboll, volleyboll, 100m/400m/1000m löpning osv. Restan av skolan som inte är med och deltar i några grenar målar sig och har kampen tröjor på sig och hejar på sin skola till vinst!
Det är riktigt kul och man blir sjukt engegerad och taggad och jag hoppas verkligen på vinst i år eftersom det skulle vara så kul att få vara med om en vinst under åren man gått på skolan. 
Förra året vann Katte och har nu vunnit fyra år i rad vilket har gjort att dom är riktigt kaxiga och säkra på att de vinner varje år framöver att de nästan tagit ut vinsten i förväg. Men nej nje Katte, i år är det Skrapans år för vi ska vinna!! 
 
//lånad bild från Lundellska skolans facebooksida//
0 kommentarer