the good days are coming

Även om det bara är prov kommande veckor känner jag mig ovanligt lugn. Jag har pluggat på naturkunskaps provet ett flertal gånger och även fast jag gnatar med samma frågor varje gång känner jag mig ändå lugn. Kan tolka det negativt eller positivt, för jag brukar inte känna mig lugn inför prov, och speciellt inte nk prov, så något kankse är fel, men jag känner mig duktig att jag ändå suttit och gnatat frågorna minst tio gånger denna helg. 
 
Imorse steg jag upp och gjorde scones till mig och min syster. De blev jättegoda och tackvare att dom var så mättande kunde jag spara ena bullen till en annan gång. Första gången på otroligt länge som jag äter mjukt bröd till frukost. Sen dess att jag blev sjuk mot gluten har mina frukostar bara bestått av yoghurt och te och ibland knäckemacka med ost. Så att äntligen få tugga i sig en mjuk macka var lite ovanligt men o så gott!
 
Länk i bilden. Bild från kryddburken.se
 
Efter frukosten bäddade jag iordning sängen och sedan har jag bara legat och kollat på videos på Youtube. Jag laddar upp inför ännu ett plugg pass då jag känner att nkfrågorna borde sitta och jag ska även ta mig an lite psykologi frågor. 
Våran lärare i psykologi var så snäll o sa att vi skulle kunna provfrågorna till på fredag även fast vi har provet fredagen efteråt. Det känns lite sådär, men jag ska försöka. Måste lära mig allt detta om överjaget m.m. Jag var sjuk den lektionen så ska försöka förstå mig på det där om det går haha.
 
Insåg i veckan att jag ville skaffa mig ett par vita jeans, bara för att det är så stört snyggt! Men tyvärr hittade jag bara highwaisted så vet inte riktig hur jag ska göra, om jag ska köpa dom ändå. Har ett par likadana fast svarta och jag vet inte om jag gillar högmidjade byxor så mycket så vi får se. Fick nämligen ett presentkort i seeen present av min moster förra helgen och jag tänkte att jag kunde bjussa mig själv på ett par vita jeans, för snyggt är det!
bild från veckorevyn. Länk i bilden. 
 
Nu ska jag ta mig en promenad i det fina vädret, har inte varit ute på två dagar och känner att jag måste rensa hjärnan innan jag tar mig an frågor om celler och psedudovetenskap! Kanske låter intressant men nej nej inget för mig. 
Vi hörs!
1 kommentar