Mål för 2020 - resultat

Även om mycket inte gått som man tänkt sig det här året så har jag ändå kämpat på med mina mål för året. Men med lite snällare attityd såklart.
Nu när jag kollar igenom blogg samt almanacka så ser jag att jag haft olika mål nerskrivna, ärligt talat har jag helt glömt de jag skrev här på bloggen men ta med dom i slutet i alla fall för att se om jag klarade nån av dom ändå fast jag inte mindes dom. 
 
2020 LISTAN
 
❄Klippa håret kortare     Färga håret i nån rolig färg
- I början på året hängde dessa ihop därför tar jag båda samtidigt nu fastän jag delade upp dom under årets gång. I mars bokade jag in ett frisörbesök i Uppsala just för att uppnå målet med att klippa av mitt hår som jag planerat sen jag tog studenten. Det var en del som klipptes av och jag valde även att klippa upp det, men ja jag trivdes väl i några månader kanske men saknar ju verkligen mitt långa hår just nu. Så planen just nu är att fortsätta toppa det och låta det bli långt igen. 
 
11 april 2020
 
 
- Sen kom sommaren och jag hade väl troligen redan börjat ledsna på frisyren så jag färgade det rosa med nån typ av sprayfärg som jag köpt från matsmart. Så det blev en rosa ombre som jag trivdes väldigt bra i! Köpte en färginpackning nu i höstas för jag saknade den rosa uppiggande färgen, men nu känner jag att jag ska chilla med det rosa och istället försöka fräscha upp det med nån blekning samt toning. 
 
 1 augusti 2020
 
❄Skaffa en till tatuering
- Det var ju den 26 juni 2019 som den första permaneta konsten hamnade på min arm, och sen dess fick jag abstines efter flera. Eftersom året bestod till mesta del av att sörja min kära farfar så var det nästan självklart för mig att göra en minnestatuering till/för honom. Så den 24 november låg jag på en brits hos en tatuerare här i Gävle. Resultatet blev en citron, men varför håller jag nog för mig själv. Det känns finast så. 
Inser också att jag inte har någon bild på den än, men det kommer ska ni se! Håller den nog lite i hemlighet tills vidare. 
 
❄ Gå på bio ensam
- Detta mål har jag haft tre år i rad nu, och i år var väl kanske minst passande. Så ja, jag har väl skjutit upp den en aning, men samtidigt har jag också velat att den första gången, som troligen kommer bli ångestladdad, ska vara speciell med något jag verkligen vill se. Tanken var Greta-dokumentären men biograferna hann stänga återigen innan och ja, innan det blev det att jag tog med mig Daniel som sällskap så att det blev en liten date-night av det hela. SUPERMYS
 
❄Gå på gudtjänst ensam
- Denna uppkom i samband med ensamhet, sorg samt saknad av farfar. Men den har inte heller blivit av, eftersom jag har inte varit hemma lika mycket, det känns lite ångestladdat och sen kom en pandemi och det fina med gudtjänster är när kyrkan är lagom full så psalmerna får en annan kraft och betydelse. Men jag ser fram emot det. 
 
❄Bli bra på budget och spara pengar
- Har för mig att jag anmälde mig till nån kurs via Dreams-akademin i början av året och därför blev mer intresserad av att spara, använda budget samt försöka förstå mig på ekonomi. Men ja, det har väl inte gått som tänkt kanske, det är väl i såna fall nu mot slutet när jag har lägenhetsavtal + massa andra vuxenpapper påskrivna som jag mer satt in mig i det. 
 
❄Resa
- Tanken med denna var nog mer utlandssemester faktiskt, eller ja försöka åtminstone. Men jag själv anser att den är avklarad eftersom jag tagit mig till Kalmar två gånger och även till Göteborg ett par dagar. 
Kalmar, 23 juni 2020
 
Göteborg 26 juli 2020
 
Mål för 2020 - bloggen
 
Gå på bio ensam - den hade jag även med här över. Men nej inte avklarad
 
Spara pengar - även denna hade jag med mig under året, och ja delvis så sparade delvis så spenderade jag på sånt jag ville.
 
Endast handla kläder i andra hand - nja, kan väl inte säga att jag har hållt denna sådär jättebra. Men jag skulle absolut säga att jag handla 90% i andra hand. Busfröbutikerna är min favorit.
 
Våga - Ja men det har jag nog ändå gjort. Jag har gått igenom så mycket inombords men det har inte hindrat mig från att tänja på gränserna. Jag träffade min finste Daniel tackvare att jag vågade, har jobbat eller jobbar med arbeten som jag egentligen haft ångest inför men klarar mig galant. Så en stor fet ✓ på den!
0 kommentarer