Hudproblem deluxe

Sedan jag kom in i puberteten har jag haft oljig hy i T-zonen och normal hy på övriga ställen i ansiktet, alltså blandad hy. Jag har då och då också haft problem med akne på olika ställen i ansiktet men också då försökt sköta min hy så renligt som möjligt för att inte drabbas av värre akneproblem. 
För kanske tre eller fyra månader sedan tog jag tag i min hudvårdsrutin lite mer och la lite mer pengar och själ i produkterna jag köpte till min hy i ansiktet. Köpte slutade med att jag gick hem med denna produkten;
Hade hört mycket positvit om märket Formula 10.0.6 så jag tänkte "varför inte, det kan ju knappast bli värre än vad det är nu!"
För kanske en månad sen köpte jag en ny eftersom den andra tog slut och jag gillade den verkligen. Det är en cleanser men också en toner så man behöver inte skölja ansiktet efteråt vilket är as-soft för såna som mig som är alldeles för lata för att hålla på med vatten osv. 
Nu på senaste tiden har det gått utför med min hy. Jag vet inte vad som hänt med den men jag är torr som ett sandpapper runt munnen. Från nästippen till hakspetsen är det öken och även små fläckar runt om i mitt ansikte. Jag kollade upp om det kunde ha något med produkten att göra, och av många kommentarer på Kicks hemsida så verkar det som att det inträffat för andra personer också som använt sig av den. 
 
Så jaha, nudå? Jag som äntligen hittat drömprodukten för mig. Den var tydligen inte så mycket dröm.. För er som redan har torr hy rekomenderar jag den INTE. Den är jättestark, trots det inte är någon alkohol i den :(
 
Så om någon har tips för bra produkter för torr hy, lämna gärna en kommentar! 
Har ju endast rengöring för fet hy hemma och det är inget jag vill använda nu när det är såhär.
Rekommenderas Änglamarks produkter? Hjälp sökes :(
 
 
puss.
1 kommentar