Av jord är du kommen, av jord skall du åter bli

Hej på er! Och hej på mig!
 
Det var inte meningen att det skulle dröja så med ett nytt inlägg, men jag har haft fullt upp och försökt klämma in lite vilopauser bara för att få vara. 
Det är så mycket som händer just nu så jag blir matt bara av att tänka på det. 
 
Men nu är det ju verkligen inte långt kvar. På fredag kan vi hämta ut nyckel till förrådet och därmed börja flytta över lådaor och annat som inte behövs tas med lastbilen på tisdag. Mina föräldrar kommer även upp på söndag för att hjälpa till att flytta lådor och annat som ska vara nere i "nya" källaren. Lite tokigt att inte ha en dragkrok på bilen men som tur är har jag supersnällla föräldrar som vill hjälpa till. 
 
Men vad har hänt på det senaste då?
 
Förra fredag var jag inbokad gårdsvakt för mina föräldrars gård då de skulle bort på galej i huvudstaden. Daniel kom hem vid åtta på morgonen efter ha jobbat nattpass, och vi såg ett avsnitt av Manifest tillsammans innan jag gjorde mig klar och åkte söderut. 
Dessvärre fick jag även meddelande om att min systers ena katt tragiskt och oväntat gått bort, troligen av råttgift och självklart spenderade jag mycket tid hos henne under fredagen. 
 
Köpte en bukett med blommor och lite choklad för att pigga upp och så hade vi en liten begravning.
 
 
Käraste knäppa Bror-Knut, du är så saknad. Men definitivt ännu mera älskad. Din och min syster saknar dig 
 
På lördagen åkte jag hem igen och i söndags spelade vi paintball med ett gäng kompisar. Det var verkligen superkul och är så taggad på att göra det igen med flera andra personer. Vid en match var det bara jag från mitt lag kvar och en annan tjej från det andra laget och till slut fick jag bli skjuten för masken immade igen så pass mycket att jag knappt såg vart jag var. Men verkligen superkul, rekommenderar!
 
Måndag och tisdag bjöd på jobb och idag var jag ledig. 
Hade terapisamtal i förmiddags och sen tvättid på eftermiddagen. Hann även en sväng till Erikshjälpen med min syster och sen handlade vi och ja bara tagit det lugnt!
 
Håller på med exponering just nu av mitt huvudtrauma och jisses vad jobbigt det är. "Jisses" var ju verkligen att förmildra det men ja, jag tror ni förstår. 
Mitt huvudtrauma är det destruktiva förhållande jag hade med en kille för fyra år sedan, där jag blev utsatt för våldtäkter och rätt och slätt förnedring.
Och då delar man upp historien i flera delar som man spelar in en och en per terapisession och sedan har man hemläxa att lyssna på dessa och skriva ner ångestnivåer osv. Jag börjar komma in på lite mer jobbiga delar just nu och ja, det är så jäkla tufft ibland. 
Men jag har en supersnäll terapeut som ställer bra frågor osv under tiden när hon märker att jag tappar orden. 
 
Jag rekomenderar att gå i terapi faktiskt, även fast det är supertufft. Jag känner att det hjälper mig redan nu och dels så är det superskönt att prata om det med någon som lyssnar och inte dömer en. 
Någon som tar en på allvar vad det än gäller. Så har du något som gnager eller som du är medveten om att du har förträngt så var snäll mot dig själv och gör något åt det. 
 
Ja, dags att sova nu tror jag. Vet inte hur mycket jag kommer klara av att uppdatera bloggen följande vecka, just för att följande sju dagar är fulla av kaos med jobb och aktiviteter dagarna i ända. Men jag ska försöka komma ihåg att ta mycket bilder och sammanfatta det i ett inlägg så snart jag kan!
 
Tills dess,
Ta hand om dig
 
xx
 
0 kommentarer