Förkyld

 
Sitter hemma i sängen men datorn och en skål med godis i knät. Jag har blivit förkyld. Igen. Känns som att jag aldrig hinner känna att jag blir riktigt frisk förrän jag ligger där i sängen igen med näsdukar runt om mig. 
Men men, förhoppningsvis lägger sig detta och jag får så mycket närvaro jag kan sista veckan innan lovet. Vilket självklart också är den veckan när man har mest plugg att ta igen. Kunde inte vara mer opassande att bli förkyld på. 
Igår var jag på teater. Svenska Hajibis hette den och var ett gästspel. Fem kvinnor berättade hur deras erfarenhet av att bära hijab. Den var bra, vädligt rörande. Sjukt egentligen hur en huvudbonad kan skapa så mycket hat hos andra människor. Om den kommer spelas i din stad eller om du har vägarna förbi Uppsala i helgen rekommenderar jag verkligen att ni ska kolla på den!
Efter teatern tog jag bussen hem till Olle. Vi åt lite kanelbullar som han hade bakat och drack te, sen gick vi och la oss. Imorse när vi vaknade mådde jag inte alls bra. Alldeles tung i huvudet, snorig och täppt. Så då planerade jag att åka hem ikväll istället för imorgon. 
Imorgon planerar jag inte speciellt mycket. Vila upp mig för kommande vecka och plugga. Verkligen p l u g g a, det behövs. 
 
Nu ska jag fortsätta äta godis och mysa, kanske kollar på nån film om jag orkar. 
puss.
0 kommentarer