Så länge du är med mig

Tänkte för en gångs skull skriva ett inlägg. Det var ju ett tag sen så är snäll och uppdaterar er om vad som händer för tillfället! 
Jag fyllde år i onsdags, ja självaste Valborg. Var en helt okej födelsedag. Fick uppleva den för första gången i mitt liv i skolan, vilket är något nytt för mig eftersom jag alltid varit ledig på min födelsedag men nu är det slut med det! Och jaa det var ju helt okej, inget speciellt hände förutom att hela klassen sjöng för mig vilket man gör i våran skola så fort någon fyller år. Det är lite mysigt faktiskt. 
 
Dagen innan, tisdags, bakade jag hela kvällen tills klockan slog halv elva. Ett stycke smörgåstårta med massor av kräftstjätar och räkor (är en riktig lover av dessa skaldjur) och en mastig Nutellatårta. Pga att jag var uppe till halv elva och min hjärna redan hade gått och lagt sig så tänkte jag inte alls på att fota skapelserna men de var gott och alla tyckte om det! 
(länk till receptet Bild från google)
 Väl på kvällen på Valborg så tände vi en brasa och hade mysigt och grillade lite korv.
 
Igår åkte jag, mamma och Lovisa till stan för att handla nya vårskor och en ny vårjacka till mig. Det blev en skinnjacka, ett par nya byxor, ett par beiga ballerina och beiga sneakers. Så nu är redo för vår och sol!
 
Annars går jag precis som vanligt i skolan och har läxförhör och nationella prov, så som det ska vara helt enkelt!
0 kommentarer