Veckan som gått

Den här veckan har varit ganska mysig ändå, har försökt välkomnat hösten så bra som möjligt. 
 
I tisdags och onsdags var jag hemma hos min moster som vanligt (varför kan ni läsa här) och vi passade på att ha det riktigt mysigt framför tvn med glutenfritt bröd och te
 
Annars tycker jag veckan har varit relativt lugn. Det är skönt nu i tvåan att vi inte har så mycket prov, mest pga att vi har mest praktiska kurser där man gör inlämningsuppgifter osv. istället för prov. Matte och engelska är de enda ämnerna jag kommer på nu som man har "vanliga" prov i, alltså inte nationella.
 
Imorgon har jag studiedag, vilket är så skönt. Ska passa på att ta vara på dagen och få så mycket jag kan gjort under dagen. Göra klart ett epokarbete till svenskan, hitta en bok från 2000-talet till svenskan, samt leta efter tänkbara saker till skolans loppis vi ska ha för att stöjda flyktingkatastrofen. Mer info om det kommer!
Igår kom Olle hit, vi gjorde inget speciellt under gårdagen. Kollade på Pitch Perfect 2 åt massa godis och bara myste. Idag hjälpte vi mamma ta bort hönsgården och hämtade ved så pappa kan elda nu när det blivit kallare. Innan middagen kollade vi på Magic Mike XXL och båda två började känna sig hängiga :( Dessvärre har Olle inte blivit bättre, utan ligger och sover med hög feber, och jag känner mig inte mycket bättre heller :( Förhoppningsvis piggnar vi på oss under kvällen så vi iallafall orkar göra något imorgon innan han åker hem igen!
 
Tråkigt slut på både veckan och inlägget, men efter regn kommer solsken, vilket jag verkligen hoppas stämmer nu!
Hoppas ni haft en mysig och höstig vecka!
puss.
0 kommentarer