Tiden är ur led

Eller ja världen med för den delen. Jag skrev tidigare i veckan att ett inlägg skulle komma upp i onsdags men då var jag i tvättstugan hela dagen och tvättade ullgarn med min mor. När vi väl kom hem var jag så trött att jag redan glömt att jag skulle uppdatera här. 
 
Men det gör inget för jag har väl inte jättemycket att berätta om. 
 
I måndags fick jag hoppa in på eftermiddagspass på jobbet och sen på kvällen kollade hela familjen på TV4s dokumentär om Vargattacken på Kolmården. Superspännande! Andra delen är nu på måndag. 
 
Tisdagen bjöd på jobb heeela långa dagen och mycket mer än så hände inte då.
 
Onsdagen berättade jag ju om, lång dag i tvättstugan. Fick äntligen tvätta rent mitt madrassöverdrag och så fint och rent det blev. Mamma bjöd på korv med mos på grillen, soooom jag älskar det moset. Och på kvällen tog jag en skön dusch och firade in april med bulle och Mästerkocken-final!
 
Igår, torsdag, jobbade jag förmiddag. Sen lagade jag iordning en gudomlig carbonara till lunch. Tvättade underkläder, fixade hemligt paket till Bella, hämtade posten där jag hade fått hem massa paket. Blev lite snurrig och sur på mig själv när jag räknade ihop summan av allt, asså jag är så dålig på att hålla i pengar... Så nu har jag köpstopp igen. Ska se om jag kan skicka tillbaka ett av paketen för att få behålla lite av pengarna haha.
 
Idag är en luuugn dag. Ska ta en promenad i snön som kom inatt (!!?) och hämta posten. Äta resterna av carbonaran. Jag har hunnit laga mina favoritbyxor, sökt jobb och städat på rummet också. 
 
Helgen är oklar eftersom aprilväder är svårt att planera i. Men eventuellt blir det utflykt imorgon! Kläder efter väder heter det väl?? Det blir iaf tacos på kvällen och lite dillchips kanske.. muuums..
 
puss!
1 kommentar