28 april 2018

Igår blev jag överraskad av mina kära systrar. De hade förberett en så fin brunch hemma hos min ena syster i Gävle med allt från hembakade scones, bananbollar, frukt och jättegod smoothie! Det var verkligen så fint gjort och jag är tacksam över att det valt något sånt mysigt! 
 
 
Sen fick jag även ett kort där det stod att när vi ätit upp och var mätta och nöjda så skulle vi bege oss ner mot Gävles centrum för att kolla i butiker och om jag hittade något jag ville ha, som var till ett rimligt pris så kunde jag få det som present. Asså va?! Vad har jag gjort som förtjänat så fina systrar? Jag som var så nöjd med bara brunchen. Men som sagt en liten stund senare traskade vi oss ner till galleriorna och kollade lite i butikerna. Jag hittade en jeanskjol som jag tänkt köpa själv, så jag är så nöjd med den presenten från dom! 
Vi tog även en fika innan vi åkte hem och åt tacos och sen på kvällen spelade vi Monopol och åt goda chips! Är verkligen så nöjd över gårdagen och tackar så mycket för den! Tack tack tack!
 
 
Imorgon är det den stora dagen när jag fyller år! Helt sjukt fortfarande att fylla 20 och jag är så glad över alla som vill komma och fira mig. Även fast det inte borde vara mycket att begära av någon så har jag alltid haft den känslan just kring min födelsedag. Vet egentligen inte varför men jaja, ska försöka att inte tänka så mycket på det och bara glädjas åt dagen! Uppdatering om hur firandet blev hoppas jag kommer haha men kan inte lova, ska ju försöka vara i nuet också! puss.
0 kommentarer