Jul jul strålande jul

//Är medveten om att jag inte uppdaterar så mycket här längre, men jag har satt bloggen lite åt sidan nu under slutspurten av skolan innan jullovet. Underbara jullov, vad jag har längtat efter ledighet. Hade resursdag förra fredagen, men då satt jag nästan hela dagen och skrev på en psykologiuppgift som skulle in innan helgen. På helgerna brukar jag oftatst vara med Olle och då vill jag inte sitta o blogga, men nuuu äntligen ska jag skriva lite.//
 
Idag fick vi julbord i skolan! Så mysigt, och till och med pepparkakor och fruktsallad. Trots att fruktsalladen var lite fryst och att jag inte kunde äta pepparkakorna (för att jag hade ont i tänderna efter ett tandläkarbesök) så är jag ändå väldigt tacksam över att skolan ändå fixar julbord! Tummen upp för de!

På onsdag nästa vecka får jag äntligen jullov! Avslutningen är klockan 13 och efter det ska jag o vännerna ta en mysig fika inann vi skiljs åt. Man vet aldrig när man ser dom igen, innan skolan börjar i januari. Men jag hoppas på att vi kan ses nån gång innan vi börjar iallafall!
Nu ska jag kolla vidare på säsong två av SKAM, som jag antar de flesta har koll på vid det här laget. Om du inte har det har du levt under en sten typ. haha. 
0 kommentarer