Summering av årshoroskop 2022

Ja, en gång i tiden hade jag orken att lägga på såna här roliga summeringar av årets horoskop och jag tänkte att varför inte? Jag har dessutom inte ens läst 2022s horoskop så det blir nog extra roligt och spännande att skriva ihop det här!
Jag försökte även hitta Veckorevyns årshoroskop för 2022 men dessvärre kunde jag inte det så nu blir det Allas som får visa oss hur året skulle bli för Oxen 2022. Let's Go!
 

Oxens horoskop 2022
20/4–20/5

 

När du vet vad du vill satsar du på det med stor målmedvetenhet. Saken nu är den att du inte är helt säker på i vilken riktning du ska gå. Därför kan du känna dig lite vilsen ibland. Det krävs reflektion, att du ibland vågar vara stilla och låta verkligheten forma sig själv. Bli inte nervös om det inte hela tiden händer något på det yttre planet.

 
Relationer: Det blir lite konflikter bland dina vänner. Du lägger dig inte i det utan fortsätter att umgås med alla. I kärleken behöver du eget utrymme och letar sätt att kombinera trygghet och frihet. Är du singel har du flera relationer som flammar upp snabbt men falnar ganska omgående. Mest harmoni finns i maj och oktober.
Kommentar: Konflikter med några vänner har jag inte haft, snarare att jag har hittat mina vänner det här året. Att jag ska ha "umgåtts med alla" stämmer ju till stora delar eftersom jag inte skiljt på ålder utan uppskattat alla som velat vara en del i mitt liv. 
Det här med eget utrymme och frihet kan jag dock hålla med om att det varit mycket av i år. Jag var ganska less på att på i en etta med Daniel just för att man var på varandra hela tiden. Väldigt lite eget utrymme, så vår nya lägenhet har verkligen gett oss mer frihet men det har också gjort att vi spenderar mer tid med varandra. 
 

Hälsa: Du är känslig för alla former av stress, och det gäller att kunna varva ner. Ta inte på dig massor på jobbet. Visst är det bra att visa att du kan ta ansvar, men det tar på krafterna och är kanske inte värt all den energi du lägger ner. En meditationskurs eller retreat under sommaren-hösten gör att allt hamnar rätt.
Kommentar: Ja, stress har jag verkligen känt under hela året i olika kategorier. Men kanske främst med jobbet. Sen jag fick min anställning i april har jag jobbat som ett djur och slet ut mig ganska rejält, och många gånger var det inte värt energin jag la ner. Någon meditationskurs eller retreat har jag nog inte unnat mig, men roadtrippen i somras var skön just för att jag fick släppa jobbet i en vecka och bara vara med människor som jag tycker om. Även om den var hektisk så var den värd guld. 

 

Ekonomi: Du bör sätta dig ner och gå igenom dina tillgångar. Stora inköp måste göras under året, och det är viktigt att planera. Ta gärna hjälp av kunnig rådgivare. Snabba internetlån bör du undvika som pesten! En och annan lott eller tipsrad kan du förstås chansa med, och mest tur i spel har du i september.
Kommentar: Och så var det de här med ekonomin. Det har gått lite plus-minus-noll men jösses vad svårt jag har för att hålla i pengar. Senast igår hade jag och Daniel en diskussion angående våran ekonomi och hur extremt dålig den är. Komsikt är det ändå något som jag intalar mig att jag ska bli bättre med till nästa år. Nä, lägenheten, ny stor säng och bilreparationer har verkligen snott mina pengar och så allt detta onödiga skit som man köper VARJE ÅR och ALDRIG LÄR SIG. 

 

Motto: Ett rikt inre liv ger mer än yttre status.
Kommentar: Ska jag kommentera det här? Men jo i det stora hela stämmer det ju. Jag har börjat må bra igen det här året och det har gett mig mycket, men även mig och Daniel som par. Jag älskar den männsikan mer än ord kan beskriva. Han gör alla mina dagar rika och så fulla med kärlek. 

0 kommentarer