Årsresumé 2017

Kanske något man gör innan året är över, men eftersom jag tydligen inte hade tid med det av olika anledningar passar jag på att göra en ny innan januari också är över. Tänkte att det kunde vara kul att sammanfatta 2017 så nu kör vi! 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?Massor faktistkt när jag tänker efter! Bland annat så tog jag studenten och började på körskola! Ett händelserikt år, minst sagt! 
 
Tror du att år 2018 kommer blir bättre? - Ja, delvis men ändå inte. Jag vet att det kommer hända stora grejer under 2018, som att jag kommer ta körkort och fylla 20. Men trean på gymnasiet med mina underbara vänner, speciellt vårterminen är svår att slå och jag kommer ofta på mig själv att jag längtar tillbaka så mycket. Men vi får se, om ett år så vet jag!
 
Hur har ditt 2017 varit? - Upp och ner, verkligen! Jag har gråtit väldigt mycket under 2017 och förlorat stora delar av mig själv, men trots det har jag även hittat vem jag är. Men jag har framförallt hittat mina älskade guldklimpar till kompisar - Agnes och Tilde 
 
Vilket datum från 2017 kommer du aldrig glömma? -  2 juni när jag tog studenten.
 
                           
 
Vad är din största framgång 2017? - Att jag tog tag i körkortet. Fastän jag inte klarade det innan året var över, och nu därför måste börja om med teorin igen så är jag så stolt över mig själv och det får jag aldrig glömma. Det är svårt att köra i Uppsala och att jag ändå klarar av att sätta mig i den trafiken är jag mer än nöjd med, och snart har jag det där körkortet i handen pga det. 
 
Bästa köpet? - Resan till Göteborg + Coldplay-biljetten! Älskar den staden och det bandet så kunde inte blivit så mycket bättre, plus att jag fick åka med min pärla så allt var bara bäst!
 
Vad spenderade du mest pengar på? - Oj måste tänka efter.. det måste ändå vara det väldigt dyra uppkörningarna + allt annat som har med körkort att göra. Intensivutbildning, teoriskrivning osv. osv. 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? - Våran klass skiva! Det var riktigt rolig, bra minne helt klart.  
 
 
                              
 
 Vilka sånger kommer påminna dig om 2017? - Oj, den här är svår för det finns så många eftersom jag mestadels lyssnade på musik varje dag i jobbet i somras! Men de tre jag kommer på är nog, Hjärtslag med Hov1, Fredagslåten med Markolioo och More than you know med Axwell&Ingrosso. Men jaa tjatlåtarna som Despacito och Jag trodde änglarna fanns glömmer man inte heller direkt...
 
Vem har du umgåtts med mest? - Elvis eller Olle. 
 
Bästa minnet från 2017? - När vi fick tillökning på gården av två små kaniner 
 
Är det något du saknar år 2017 och vill ha 2018? - Svår fråga o inte helt säker på att jag tolkar den rätt men måste vara att jag vill kunna skratta mer o må bra generellt! Hitta någon typ av lycka och trygghet..
 
Vad önskar du att du gjort mer? - Levt mer, klyschigt nog. 
 
Vad önskar du att du gjort mindre? - Tänkt på vad andra tycker och oroat mig i onödan när jag själv velat, men inte gjort pga. rädd att bli dömd. 
 
Favoritprogram på tv? - Bästa underbara Farmen! 
 
Största musikaliska upptäckten? - Måste nog säga att de är Hov1, eller Olle Grafström från Tjuvjakt.
 
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? / Vad gjorde du på din födelsedag? - Väver ihop de här frågorna eftersom jag ger samma svar på dom. En födelsedag i Uppsala med mina underbara vänner 
Vaknade upp hos Emma, åt brunch i Knivsta sen till Uppsala för att fortsätta Valborgsfirandet som är helt galet i Uppsala den här dagen för att sedan somna hos Emma igen. 
                                    
 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? - Ja absolut! Men jag är inte den som ångrar sig utan händer det så händer det och det finns ofta en anledning till det. 
 
Vad fick dig att må bra? - Vänner, katten, solen, god mat, roliga utekvällar trots skavsår, drömmar och mitt sommarjobb!
 
 
 
Det bästa du har åstadkommit 2017? -  Valet av körskola plus det jag skrev på min största framgång.
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2018? - Att jag ska fortsätta kämpa för körkort och lycka. Det är okej att känna och gråta om det så behövs, men glöm inte att skratta emellan åt för att väga upp annars blir det jobbigt. Du behöver inte göra ALLT nu bara för du är klar med gymnasiet, det finns tid! 
 
 
❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ 
 
 
 
1 kommentar