Lång helg

Haft en lugn men lång helg!
Mamma och pappa åkte till Kalmar i torsdags för de skulle på begravning så jag fick stanna hemma och ta hand om djuren. Jag såg sjukt mycket fram emot det och jag tyckte själv nu i efter hand att jag skötte det med stil (haha).  För att jag skulle ta hand om allt så fick jag en liten belöning i förväg - Barcelona Sessions
aaaaaaaah!! Den är min! Den är signerad! Jag är sååå glad!!
 
Så i torsdags när jag kom hem från skolan var hela huset tyst och jag påbörjade min ensamhet lite lätt. Fast jag hade ju min lilla katt så det var skönt att ha någon att prata med.
Fredag - Alla ♥dag - en värdelös dag i skolan, det var tänkt att vi skulle ha en utedag med hela skolan vilket inte blev så lyckat när snön smält bort är det var dags så nej inge bra! 
När jag kom hem myste jag med katten, pratade med Lovisa (som jag saknar så mycket) och sen lagade jag mat och lyssnade på nytillskottet i min månssamling. asbra.
bild på maten, jag å min alldeles egna Multidryck!
På kvällen kom Emma hit och vi hade en trevlig kväll tillsammans, bland annat film och massa massa godis!
Igår bestod dagen av lite allt möjligt. Jag och Emma städade hela huset, haha, och sen kollade vi på film tills mamma och pappa kom hem igen. Vi åt seg pizza och kvällen gick åt till att få fram min mobil som jag hade kastat bakom soffan (fråga helst inte varför), Melodifestivalen, film och en massa gött snack! Sen sov hon över en natt till.
Idag har det inte hänt något alls direkt. Tittat på lite film, ätit middag. Snart blir de en hopp in i duschen och sen är det dags med farmen!
 
0 kommentarer