Det var ett tag sen

Halloj! Nu var det ett tag sen jag skrev. För att vara ärlig så minns jag inte när det var, på grund av att det flesta av de senaste inläggen varit tidsinställda för att jag kunnat njuta fullt ut av ledigheten som varit. 

MEN nu var ju det ett tag sen jul samt nyår var här och dessutom är januari på väg att ta slut! Helt sjukt vad tiden går fort. Årets första månad är ju i princip över. 
Men men det är kul samtidigt att det går fort för det rör sig mot våren, min favoårstid!

I helgen åkte jag hem till min syster i Gävle och hade det så mysigt med fika på stan, tacogratäng med Gossip Girl och cider på en bar innan vi tog en sväng förbi godisbutiken och sen kollade film tills vi somnade. På söndagen tog vi det riktigt lugnt med mysfrukost (ASGODA scones!!) och en långpromenad i boulongerskogen innan jag satte mig på tåget hem igen. Helt slut men så nöjd. 
(null)

Den här veckan har jag jobb och en uppsala-vistelse inbokad bland annat. Det är nämligen så att det glutenfria bageriet "Lysings" har lagt till uppsala på sin rutt så nu har jag beställt massa gott som jag ska åka och hämta på morgonen! 

Nästa vecka börjar min danskurs som jag ska gå i tolv veckor! Lite läskigt men spännande och förhoppnings KUL. Mer info om det när jag börjat tänker jag. Har inte så mycket att skriva om det nu eftersom det är första gången för mig att göra något sånt här meeeen jag börjar "trivas" i ensam-livet och försöker acceptera i'm on my own-tänket lite mer. 

puss.
0 kommentarer