Us against the world

Att man kan vara så kär! Så otroligt skit kär i en låt! Coldplay måste ju bara vara det bästa bandet genom tiderna! Katten diggar ju t.o.m Coldplay, då är man duktig! Jag låg i rummet bredvid härom dan med katten på magen och man hörde smått Coldplay från mitt rum, nej han hoppade ner och gick in i mitt rum och la sig och sov. Då är man bra! Så jag gick jag med och la mig bredvid :3
 
 
Elvis är typ den bästa katten/lillebroshan man kan ha! Han myser typ jämnt. Och om vi nån gång börjar bråka slutar det oftast med att han lagt sig på min mage för att sova. Vi kommer väldigt bra överens alltså! Jag älskar Elvis. Han är bäst! 
 
 Något jag verkligen vill ha, som jag tycker är jätte snyggt är en tatuering på insidan av handleden. Jag är medveten om att det är lite farligt att rita med tusch på kroppen men jag gör det ändå bara för att de är snyggt. Men någon dag ska jag ha en tatuering där. Vet dock inte vad det ska vara för nån. Det är fint med nåt ord eller två. Men jag tycker det är fint med t.ex en svala också - som representerar frihet. 
 
 WeHeartIt.com 
imagine
 
FuckFakePeople | via Tumblr
 
Free
 
Tumblr | via Tumblr
 
Pinterest
 
 
Men sak man ha något på handleden ska det vara något litet. inte massa stora saker eller t.ex en stor fjäder. enligt mig då. 
 
 
1 kommentar