Jag lever, jag lovar

Hej på er, eller hej på mig kanske?
Skulle gissa att den lilla skaran som innan följde den här bloggen har försvunnit en efter en eftersom jag har varit lite dålig på att uppdatera heh.
 
Men ja, jag vet inte vad jag ska säga förutom - livet kom emellan. 
 
2 september uppdaterade jag senast och hade även då samma ursäkt. Jag tror att man helt enkelt tappar intresset ibland. Och om jag ska vara ärlig har jag väl ingen direkt motivation nu heller till att hålla bloggen fullt levande, men det är mysigt att titta in här ibland. Kolla igenom gamla inlägg och minnas tillbaka lite. 
 
Ja, men vad har hänt då på senaste?
 
Jävligt mycket, enkelt sagt. 
 
Jag och Daniel har skrivit på kontrakt för lägenhet som vi flyttar till i November! Äntligen en stor lägenhet som kommer vara helt nyrenoverad. Där ska vi växa och åldras med varann tills vi är redo för nya äventyr på landet. 
Ja, jag har ju ändå insett lite grann att jag trivs som bäst på landet. Att mitt kall här i livet är djuren och naturen och att man når den som bäst på landet. Så därför är min dröm att flytta tillbaka hem till där jag växte upp, starta ett eget företag och leva så miljövänligt och "hippie" som jag bara kan. 
 
Jag har fått anställning på Plantagen här i Gävle, och trivs så jävla bra. Började jobba där i april och nu är det helt plötsligt är högsäsongen över och augusti har kommit!
Jag känner verkligen att Plantagen är en liten mellanlandning till det jag verkligen vill hålla på med i livet. Sköta om växter, odla osv är ju sånt jag trivs med att hålla på med om dagarna. Även om mina växter här hemma kanske inte riktigt får den kärlek de fått innan hehe. 
 
Jag ska (äntligen) påbörja terapi! 
Jag vet inte riktigt hur mycket jag berättat om mina trauman som jag har här på bloggen men dom finns ju där och påminner mig dagligen. När jag bodde i Skutskär så träffade jag en psykolog som beviljade och remitterade mig till vuxenpsykiatrin för att få gå just traumaterapi - och jösses vilken lång väg det har varit. 
Bara det att den resan startade när jag bodde i Skutskär säger ju en del, eftersom det var ett år sen jag flyttade till Gävle. 
Men ja, vården ni vet. Så från det till nu har jag äntligen fått en terapeut som ska hjälpa mig. Första samtalet är om en vecka och det känns pirrigt, jobbigt och förväntansfullt. 
 
Jag har förlorat min allra bästa vän. 
Ja, jag får en klump i magen av att ens skriva det. 
Den 4 juli fick han abrupt somna in. Han var supersjuk och det fanns ingenting som kunde hjälpa honom. Hela världen rasade när mamma berättade för mig, samt så var jag och Daniel på roadtrip nere i Blekinge just denna dag så nä fy det var verkligen hemskt. 
Det är så konstigt också när man kommer hem till mamma och pappa och så är han inte där? Som att man har fattat men ändå inte fullt ut. Han fyllde verkligen en så stor plats i vardagen och på gården. 
Så ja det har varit blandade känslor att åka dit på sistonde.. 
 
Jag har brutit foten! 
Detta är så komiskt och verkligen inget jag hänger läpp åt, haha. 
Jag har köpt en elsparkcykel för att kunna ta mig till och från jobbet, eftersom Daniel har börjat jobba under sommaren så får han låna bilen. Supersmidigt och roligt med elsparkcykel!! Men så i torsdags när jag åkte hem med en kollega efter ett pass så ville jag också testa att svänga i lite snabbare fart och ja det klarade jag ju sådär. Haha, jag valde att bromsa med foten (?!) istället för handbromsen och tappade kontrollen och sen rakt ner i asfalten. Som tur är var det bara foten som tog skadan så det hade verkligen kunnat gå mer illa om man säger så! 
Men foten läker snabbt och jag kommer nog kunna vara på fötterna (höhö båda fötterna då) snart igen. Utan att ha för bråttom mamma, jag lovar!
 
Ja, det var väl typ det senaste som har hänt. Alltså det större händelserna. Jag väntar och räknar veckor och dagar tills vi ska flytta typ. Jobbar på, förutom nu, och kelar med kaninerna och Daniel <3 
I oktober ska jag tatuera mig, en minnestatuering tillägnad min fina bästis och i november kommer syrran mitt i flyttkaoset och vi ska på konsert! Sen är det helt plötsligt jul och nyår. Livet hörrni! 
 
1 kommentar